Lindahl Biobrændsel

Skriv til os

Salg@lindahlbio.dk

Åbningstider

Afhent efter aftale

Ring til os

+45 61 74 10 21

Spåner

Spåner: Naturlig og miljøvenlig strøelse til heste

Spåner er et naturligt og miljøvenligt materiale, der er perfekt til hestestrøelse. De er bløde og absorberende, og hjælper med at holde hesten ren og tør. Spåner er også et godt valg for miljøet, da de er 100% biologisk nedbrydelige.

Stald og landbrugsstrøelse fremstilles på savværker af de spåner der kommer fra savning og bearbejdning af tømmer. Dette gør dem til et meget kompakt og holdbart materiale. Denne type af strøelse er også meget absorberende, hvilket betyder, at de kan opsuge store mængder væske. Dette er vigtigt for heste, da de sveder meget og kan blive våde og kolde, hvis de ikke har et tørt og varmt sted at ligge.

Spåner er også et godt valg for miljøet, da de er 100% biologisk nedbrydelige. Dette betyder, at de kan nedbrydes af mikroorganismer i naturen og ikke efterlader nogen skadelige affaldsstoffer.

Hvis du leder efter en naturlig, miljøvenlig og absorberende strøelse til din hest, så er dette et godt valg. Vi har strøelse til forskellige behov, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du skal bruge.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på sydsjælland, hvis du vil have hjælp til at vælge de rigtige spåner.