Lindahl Biobrændsel

Skriv til os

Salg@lindahlbio.dk

Åbningstider

Afhent efter aftale

Ring til os

+45 61 74 10 21

Briketter

Briketter: Effektiv og miljøvenlig opvarmning af dit hus

Hos Lindahl Biobrændsel finder du et stort udvalg af briketter i høj kvalitet. De er lavet af 100% rent træ, og de er presset sammen under højt tryk.

Dette gør dem til en meget kompakt og effektiv form for brændsel. De har en høj brændværdi, hvilket betyder, at de producerer meget varme for hver kilo brændsel. Dette gør dem til et godt valg til opvarmning af dit hus.

Briketter er også meget miljøvenlige. De producerer meget lidt aske, og de udleder ikke mange skadelige gasser i atmosfæren. Dette gør dem til et godt valg for folk, der ønsker at reducere deres miljømæssige påvirkning af miljøet.

Hvis du er på udkig efter de bedste briketter til din opvarmning, så er du kommet til det rette sted. Vi har produkter til alle behov, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du skal bruge.

Få dine briketter leveret med vores super service, lige hvor du ønsker og det er muligt. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores lager på Sydsjælland, hvis du selv vil hente, eller have hjælp til at vælge de briketter der passer til dig.