Lindahl Biobrændsel

Skriv til os

Salg@lindahlbio.dk

Åbningstider

Afhent efter aftale

Ring til os

+45 61 74 10 21

Information

Biobrændsel på vej...

Lindahl Biobrændsel startede med salg af træpiller i 2002. En periode hvor der blev opsat mange træpillefyr. Siden er salget af træpiller steget støt, og sortimentet er udvidet med briketter, brænde og spåner.

I dag leverer Lindahl Biobrændsel træpiller, briketter, brænde og spåner til hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn, samt brofaste øer, med vores egne lastbiler og chauffører.

Vi bestræber os på at yde en service i topklasse, og at få din biobrændsel leveret hvor du ønsker det, også selvom det måske er lidt udfordrende. Med vores terrængående trucks, kranbiler og ikke mindst velvilje og gå-på-mod, er vi parate til at løse din opgave.

Desuden salg og levering af alt i grus, sten og granitskærver, samt afdækningsflis og bark. Derudover udfører vi kran/grab arbejde samt vognmandskørsel på timepris.

Kontakt Lindahl Biobrændsel

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi anbefaler at du benytter kontaktformularen herunder. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på mail: salg@lindahlbio.dk eller tlf. +45 61 74 10 21

Afhentning hos Lindahl Biobrændsel

Alle priser i webshoppen er afhentningspriser. Du har mulighed for at afhente hos os, efter aftale.

Adresse: Hammer Hestehave 6, 4750 Lundby

Ring til Anders for at aftale afhentning på telefon: +45 61 74 10 21

Du kan låne en trailer gratis.

Levering med Lindahl Biobrændsel

Vi leverer på Sjælland, Lolland-Falster samt brofaste øer med lastbil med lift, kranlastbil eller lastbil med truck. Lige til døren, garagen, over hækken og plankeværk eller hvor du ønsker.

1 palle: 275 kr.

2-10 paller: 450 kr. i alt

1-10 paller Nordsjælland: 600 kr. i alt
(Nord for Skovvejen/Holbækmotorvejen)